concept icon 2

Try before you buy

Waarom zou u met onze producten gaan werken? U bent tevreden en ziet vooralsnog geen meerwaarde… dat begrijpen wij als geen ander en het siert u dat u trouw bent aan uw huidige leverancier. De enige manier voor ons is om u vrijblijvend te overtuigen. Dat kan door onze producten te laten gebruiken voordat ze aangekocht worden. Try before you buy heeft vele klanten doen inzien dat onze producten daadwerkelijk een toevoeging zijn.

Implantaten
U maakt een planning voor een casus met een patiënt. U heeft een indicatie waarbij BEGO implantaten wellicht een toevoeging kunnen zijn voor uw praktijkvoering. Uw DentMerk contactpersoon komt bij u langs om te bespreken wat u nodig heeft bij deze casus. Tijdens de behandeling zijn wij samen met de benodigde implantaten en instrumenten bij u in de praktijk. Na de behandeling volgt altijd een evaluatie.

U geeft ons bijvoorbeeld door wanneer u een paar casussen wilt inplannen met onze BEGO Implantaten. Wij maken samen met u een planning en stellen de materialen na overleg ter beschikking. Vraag naar de mogelijkheden!

Bent u tevreden dan kunnen wij bespreken hoe BEGO in te passen in uw praktijkvoering. Bent u ontevreden, dan horen wij uw argumenten graag en kunnen wij deze altijd meenemen om ons te verbeteren.

CAD/CAM
DentMerk maakt gefreesde steggen op alle platforms en levert deze af inclusief CE gecertificeerde schroeven. Onze dienst haalt modellen op bij de klant en levert het eindproduct ook weer af bij de klant. Wilt u een werkstuk insturen vraag dan naar onze mogelijkheden. Voor u als nieuwe eindgebruiker is er altijd de mogelijkheid om u eerst te laten horloges replica overtuigen voordat u zaken met ons gaat doen. U wilt onze nazorgproducten eerst testen? Vraag naar de mogelijkheden en monsters die beschikbaar zijn.

Try before you buy, vrijblijvend kennis maken met onze producten?

  • Casus inplannen
  • Wij komen naar u toe met de producten
  • Evaluatie
  • Een steg proberen, vraag naar de mogelijkheden
  • De beste nazorgproducten, wat heeft u nodig om te testen?
Meer redenen waarom
klanten kiezen voor DentMerk