concept icon 5

Studieclubs en Intercollegiaal platform

DentMerk vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een goede zorg aan de patiënten. Wij denken dat kennis delen onontbeerlijk is. Bij DentMerk zijn wij er van overtuigd dat het belangrijk is om bijeenkomsten te organiseren voor de verschillende disciplines tezamen.

Studieclubs
DentMerk organiseert op diverse plaatsen in Nederland regelmatig Studieclub bijeenkomsten.
Deze Studieclubs bestaan uit diverse disciplines zoals Kaakchirurgen, Tandarts Implantologen, Tandartsen, Tandprothetici, Tandtechnici en Mondhygiënisten.

De belangrijkste waarde die u aan patiënten levert hangt samen met uw kennis. DentMerk organiseert regelmatig Studieclub bijeenkomsten met alle tandheelkundige disciplines om die kennis te vergroten.

Collegiaal, Open Minded, Evaluatie, Wetenschappelijk onderbouwd en Discussie. DentMerk maakt mooie programma’s met gerenommeerde sprekers. Wij vinden het belangrijk dat u goed kunt overleggen met collega’s.

Intercollegiaal platform
Interactie willen wij ook via ons Intercollegiaal platform. Discussiëren via de chat over een casus. Een live surgery bijwonen via het Live Surgery Channel. Op ieder willekeurig moment ruggenspraak kunnen houden met een collega.

Studieclubs en een Intercollegiaal platform, uw kennis blijven verrijken?

  • Studieclubs, kleinschalig en alle disciplines aanwezig
  • Intercollegiaal overleg vinden wij belangrijk
  • Wilt u een casus bespreken of een lezing verzorgen?
  • Innovatief met live chat en live surgery platform
  • Communicatie tussen behandelaar, technicus en leverancier
  • Samen kennis delen verrijkt uw kennis
Meer redenen waarom
klanten kiezen voor DentMerk