concept icon 6

Oplossingen voor alle indicaties

Voor alle indicaties heeft BEGO een professionele oplossing. Zoekt u een extra smal implantaat (BEGO Semados Mini), een implantaat voor de esthetische zone (BEGO Semados RS/RSX) of een implantaat voor de overkappingsprothese (BEGO Semados S/TG/SC/SCX). Alles is leverbaar door DentMerk en sluit aan aan de moderne eisen van deze tijd inclusief Platform Switching. De implantaten van BEGO kenmerken zich door een extreem schone oppervlaktestructuur. (TiPureplus).

Waarom BEGO?
Wij hebben gekozen voor BEGO als implantaten leverancier. BEGO is een familiebedrijf met korte lijnen. Eventuele wensen voor de specifieke Benelux markt zijn snel te realiseren. BEGO is een Duits en degelijk bedrijf, communicatie is makkelijk en het bedrijf is snel te bereiken.

Met BEGO implantaten hebben wij voor iedere indicatie een kwalitatief goede oplossing. Zoekt u een extra smal implantaat, een mooie oplossing voor de esthetische zone of een implantaat voor de overkappingsprothese?

BEGO is wereldwijd vertegenwoordigd en bestaat al meer dan 125 jaar! Het bedrijf is opgezet vanuit de Tandtechniek waardoor er een goede balans is tussen chirurgie en techniek. Samen met onze BEGO CAD/CAM producten kunnen wij een totaaloplossing aanbieden en kunnen wij continuïteit garanderen.

Wetenschappelijke Studies
BEGO kan inmiddels buigen op veel wetenschappelijke studies. Vraag naar onze brochure met het totaaloverzicht. Wilt u een studie opstarten in de Benelux, dan willen wij graag onze medewerking geven. Ook een bezoek aan het bedrijf BEGO kan te allen tijden geregeld worden.

Oplossingen voor alle indicaties, DentMerk kan dit garanderen met de producten van BEGO!

  • Alle indicaties kunnen wij met onze producten kwalitatief goed ondersteunen
  • Onze boren sets zijn uitermate gebruikersvriendelijk en werken doeltreffend
  • DentMerk is altijd aanwezig bij uw eerste operatie
  • U kunt altijd meekijken met een collega, die met onze producten werkt en uiteraard mag uw assistent mee
  • Ook botproducten kunnen wij leveren voor alle indicaties
Meer redenen waarom
klanten kiezen voor DentMerk