Referenties

Tandarts-Implantoloog Tom van Dijck

Tandartspraktijk van Dijck, Breda

De afgelopen 20 jaar heb ik met diverse implantaatsystemen geïmplanteerd.
Momenteel werk ik alleen nog maar met BEGO. De laatste acht jaar heb ik met dit implantaatsysteem gewerkt. Ik ben er zeer over te spreken en ik heb nauwelijks failures gehad.
Het boorsysteem is erg eenvoudig en heeft mijn voorkeur boven de andere systemen.
Ik werk voornamelijk met de BEGO Semados SC-line implantaten maar gebruik ook de BEGO Semados Mini implantaten.
De BEGO Semados Mini implantaten hebben als voordeel dat je ze ook in zeer smalle kaken kunt gebruiken.
De BEGO Semados RS/RSX implantaten heb ik nog niet gebruikt omdat ik met de SC-line altijd uitkom, ook in het front. Ik heb wel goede verhalen over de RS/RSX implantaten gehoord van collega’s.

De service bij DentMerk is heel erg goed en degelijk. Mijn contactpersoon binnen DentMerk, Harriët Schapers, is een hele betrouwbare en constante factor binnen het bedrijf, ze denkt altijd graag met je mee.

Neem contact op met Tom van Dijck

Tandarts-Implantoloog Jaap Christiaansen

Tandartsenpraktijk Christiaansen, Gilze-Rijen

Na jaren met diverse implantaatsystemen te hebben gewerkt, werk ik al weer bijna zeven jaar met het BEGO implantaatsysteem. Het is een zeer betrouwbaar en fijn implantaat systeem met een goed en degelijk boorprotocol.
Het implantaat systeem werkt erg fijn en ik heb bijna geen failures met het implantaat. De prothetische mogelijkheden zijn ook erg prettig en overzichtelijk. Zeker met het BEGO Semados RS implantaat voor betande situaties met gebruik van de Platform Switch.
Het prettige van dit implantaatsysteem is dat je voor alle indicaties goed uit de voeten kunt. Ik ben er dan ook heel erg tevreden over.
De samenwerking met DentMerk is ook heel plezierig. We hebben gezamenlijk Studieclubs opgericht, waarbij DentMerk de organisatie perfect heeft opgepakt. Inmiddels zijn dit collegiale, professionele en gezellige clubs waar ook mijn collega’s graag aanwezig zijn. Door de combinatie van behandelaars en techniek hebben we interessante discussies. Door deze kennis te delen kunnen we nog betere zorg aan onze patiënten verlenen.

Neem contact op met Jaap Christiaansen