concept icon 8

Loyaal en persoonlijk

Bij DentMerk is de klant nog steeds Koning! DentMerk doet veel voor de klanten en staat altijd klaar om de beste service te geven. Eventuele problemen lossen wij coulant op en wij proberen altijd mee te denken met onze klanten.

Snel en correct
Bij DentMerk kunt u er op aan dat wij snel reageren. U krijgt dezelfde dag nog antwoord op uw vraag en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verwerkt. Onze medewerkers weten dat de klant altijd een correcte afhandeling wenst.

Family Feeling
Wij hebben regelmatig contact met onze klanten en staan altijd open voor verbeteringen.

De lijnen bij DentMerk zijn kort, zodat u onze medewerkers kent en duidelijk weet wie wat doet in onze organisatie. De klanten die wij tot onze kring mogen rekenen zijn loyaal omdat zij weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen voor nu en in de toekomst.

De klanten die wij tot onze kring mogen rekenen zijn loyaal omdat zij weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen voor nu en in de toekomst. Onze klanten zijn ons heel dierbaar en replica horloges kopen wij proberen ze het DentMerk familiegevoel mee te geven. Bent u niet tevreden vertel het ons, bent u tevreden vertel het anderen.

Loyaal en persoonlijk, u wilt toch ook als klant gezien worden bij DentMerk?

  • Korte lijnen
  • Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verwerkt
  • U krijgt dezelfde dag nog antwoord
  • Uw input wordt gewaardeerd, voor verbeteringen staan wij altijd open
  • Bij DentMerk geven wij u een familiegevoel mee
  • Loyaliteit wordt beloond
Meer redenen waarom
klanten kiezen voor DentMerk