Totaalconcept by DentMerk

Tegenwoordig is ondernemerschap het sleutelwoord voor een succesvolle tandheelkundige professional. U maakt het verschil met personeel, inkoop, marketing, planning en goed contact met zorgverzekeraars en collega behandelaars. Maar hoe levert u dan nog die kroon op uw werk, oftewel: kwaliteit. Essentieel daarin is het contact met de patiënt en niet zozeer de beslommeringen er omheen replica rolex . Daarom heeft DentMerk een totaalconcept ontwikkeld voor tandheelkundige professionals.

 • concept icon 1

  Rendementsverbetering

  Welke planning levert mijn praktijk of laboratorium het meeste rendement op zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen? Bijvoorbeeld door goed te letten op de marge per patiënt. De rendementscheck van DentMerk geeft u zicht op de mogelijkheden om uw praktijk of laboratorium te optimaliseren.

  Lees meer
  concept icon 2

  Try before you buy

  U wilt onze producten gaan gebruiken, maar u twijfelt nog. Kunt u ons doorgeven wanneer u een paar casussen wilt inplannen met onze BEGO Implantaten? Wij maken samen met u een planning en stellen de materialen na overleg ter beschikking. Vraag naar de mogelijkheden!

  Lees meer
 • concept icon 3

  Nazorg op locatie

  Na het plaatsen van de implantaten volgt de nazorgfase. DentMerk werkt nauw samen met een Implantaat Verzorgings Team. Dit team bestaat uit een preventie assistent of mondhygiënist en een tandarts. Wij kunnen, indien gewenst, het nazorgteam ook voor u op locatie verzorgen.

  Lees meer
  concept icon 4

  DentMerk Recruitment

  DentMerk Recruitment begeleidt het hele proces van intake tot en met het opstellen van het contract met de opdrachtgever, waar vind je dat?

  Lees meer
 • concept icon 5

  Studieclubs en Intercollegiaal platform

  De belangrijkste waarde die u aan patiënten levert hangt samen met uw kennis. DentMerk organiseert regelmatig Studieclub bijeenkomsten met alle tandheelkundige disciplines om die kennis te vergroten. Ook een intercollegiaal platform ontbreekt bij DentMerk niet.

  Lees meer
  concept icon 6

  Oplossingen voor alle indicaties

  Met BEGO implantaten hebben wij voor iedere indicatie een kwalitatief goede oplossing. Zoekt u een extra smal implantaat, een mooie oplossing voor de esthetische zone of een implantaat voor de overkappingsprothese? Bij DentMerk met een all-in garantie van 5 jaar inclusief honorarium.

  Lees meer
 • concept icon 7

  Dentmerk Laboratorium

  In het DentMerk laboratorium maken wij BEGO CAD/CAM steggen en BEGO CAD/CAM supra structuren. Ook is het mogelijk om Infraframes aan ons uit te besteden. Alles is mogelijk op alle platforms.

  Lees meer
  concept icon 8

  Loyaal en persoonlijk

  De lijnen bij DentMerk zijn kort, zodat u onze medewerkers kent en duidelijk weet wie wat doet in onze organisatie. De klanten die wij tot onze kring mogen rekenen zijn loyaal omdat zij weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen voor nu en in de toekomst. Bij ons is de klant nog steeds Koning!

  Lees meer