concept icon 1

Rendementsverbetering

Als specialist wilt u zich eigenlijk alleen met uw vak bezig houden en de randzaken goed regelen. Er komt veel op u af op financieel gebied. Welke planning levert mijn praktijk of laboratorium het meeste rendement op zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen..

Inkoop
Hoe kunt u goed inkopen en wat zijn betrouwbare partners. Hoe om te gaan met uw voorraadpositie. Hoe kunt u uw voorraad goed managen. DentMerk beschikt over een goed netwerk waarvan u mee kunt profiteren als partner.

Marketing & Communicatie 
Uw patiënten zijn uw kapitaal. Heeft u genoeg patiënten en wat doet u aan patiëntenvoorlichting en binding. Weet u hoe u dit het beste kunt communiceren. Mond-tot-Mond reclame is nog steeds de allerbeste reclame! Wij kunnen u adviseren. DentMerk heeft veel replica tag heuer expertise in huis als het gaat om marketing in de tandheelkundige markt. Zij kent de markt als geen ander en heeft veel ervaring wat wel en wat niet werkt.

Patiënttevredenheid/Mystery Dental Patiënt
Uw medewerkers hebben ook een belangrijke sleutelrol in de patiëntenvoorlichting en binding.

De rendementscheck van DentMerk geeft u zicht op de mogelijkheden om uw praktijk of laboratorium te optimaliseren.

Wij kunnen u helpen om uw medewerkers te motiveren wat uw rendement weer ten goede komt. Onze nieuwe dienst "Mystery Dental Patiënt" kunt u inzetten om te kijken waar u uw praktijkvoering kunt optimaliseren. Eind 2017 kunt u van deze dienst gebruik maken, uniek voor de tandheelkundige markt!

Partners
Bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met de zorgverzekeraars? Heeft u voldoende know how in huis om aanvragen bij de zorgverzekeraars in te dienen. Wij hebben uitstekende contacten met de zorgverzekeraars en kunnen bemiddelen indien gewenst. Voldoet uw praktijk aan de huidige WIP richtlijnen en is uw Zorgjaarverslag op orde. Wij kunnen adviseren. U zoekt samenwerkingsverbanden of u wilt juist uw praktijk of laboratorium verkopen? Wij kunnen u adviseren welke mogelijkheden er zijn. 

Hoe kunnen wij u helpen uw rendement te verbeteren?

  • Inkoop efficiënter maken
  • Marketingplan voor uw praktijk of laboratorium maken
  • Mystery Dental Patiënt / Patiënttevredenheid
  • Netwerk van partners (zorgverzekeraars)
  • Consultancy voor het maken van een zorgjaarverslag of klantentevredenheidsonderzoek
  • Consultancy voor het doen van een WIP check of praktijkmanagement screening
  • Bemiddeling in de aankoop of verkoop van uw praktijk of laboratorium
Meer redenen waarom
klanten kiezen voor DentMerk