Mondhygiëne producten van TePe en Dentaid

Mondhygiëne producten van TePe en Dentaid

TePe en Dentaid bieden een verscheidenheid aan producten voor het gezond houden van de mond en het gebit. Alle TePe en Dentaid producten worden ontwikkeld in samenwerking met tandheelkundige professionals.
Voor een goed resultaat op langere termijn, is een doelmatige verzorging van implantaten van groot belang. Verschillende soorten suprastructuren vereisen verschillende reinigingstechnieken. Als gevolg van moeilijk bereikbare plaatsen, is het gebruik van een speciale borstel of andere mondhygiëne producten noodzakelijk. Bij DentMerk kunt u alle TePe en Dentaid mondhygiëne producten bestellen. Een mooie display nodig, vraag het ons!

Actie

Een mooie box met TePe ragers cadeau!

Als u gaat starten met de producten van TePe in uw praktijk, dan geven wij u graag advies. Welk product voor welke indicatie te gebruiken. Daarbij krijgt u van ons een mooie box cadeau met met een compleet assortiment ragers voor in de behandelkamer!

Bestellen
  • De TePe Implant Care heeft een gehoekte nek, waardoor het gemakkelijker is de pijlerelementen vanaf de binnenzijde te reinigen. De slanke borstelkop bereikt zelfs zeer nauwe ruimtes. De zachte, afgeronde borstelharen zorgen voor een schoon resultaat.

  • DENTAID Vitis Anticaries

  • DENTAID nanorepair technology VITIS whitening

  • DENTAID Iinterprox 4G NL

  • TePe Interdentale ragers maken de zijkanten van de implantaten efficiënt schoon. Gebruik de ragermaat die door uw mondhygiënist of tandarts wordt aanbevolen. Beweeg de interdentale rager een paar keer heen-en-weer dicht langs het implantaat. Alle interdentale ragers zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad voor een veilige implantaatreiniging.U kunt ook gebruik maken van onze gehoekte interdentale rager, de TePe Angle, welke vooral handig is voor het reinigen van de implantaten vanaf de binnenkant.

  • De Implantaatborstel heeft een extra smalle borstelkop voor het eenvoudig reinigen van implantaten vanaf de buitenkant, met of zonder kunstmatig tandvlees.

  • TePe Bridge & Implant Floss is een flos met een dik sponsachtig gedeelte, speciaal ontworpen voor een eenvoudige en efficiënte reiniging van implantaten en bruggen.

Plaats bestelling

Bestelling plaatsen?

U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen door op "Bestel Nu" te klikken