Huis - replica horloges
"S werelds meest geliefde spion is ingesteld om terug te keren op het grote scherm deze daling. De nieuwe James Bond-film Skyfall sterren Daniel Craig, omdat de knappe en ongrijpbare middel 007 I en is slated aan debuut 12 november
Omega blijft zorgvuldig worden gerelateerd tijdens het gebruik van de James Bond franchise sinds 1995 dat 12 maanden, Pierce Brosnan duurde ongeveer de functie van James Bond, hoewel het aantrekken van de Omega Seamaster Professional Quartz in GoldenEye.
Toen Bond en Natalya ontvangen gevangen binnenkant van de ICBM te bereiden, omgeven door een-inch dikke gepantserde staal, Bond geactiveerd de laser cutter op zijn horloge en ging naar een mangat hakken terwijl in de vloer van de praktijk. Met slechts enkele seconden te sparen, Bond en Natalya dove door middel van het gat, en ontsnapte met de trein voordat het ontplofte. Later in de missie, Bond in dienst zijn horloge om en uitschakelen van een aantal magnetische mijnen.
In 1997 Brosnan opnieuw uitgevoerd de legendarische spion in Tomorrow Never Dies, sportief een hele nieuwe variatie op de Seamaster Ervaren. In die film maakt gebruik van Bond verwijderbare afstandsbediening detonator het horloge voor het maken van een booby lokken met een granaat en een glazen pot. Toen hij een afleiding na zijn gijzelaar is geschoten heeft, 007 activeert de ontsteker, de productie van de granaat om los te maken en zelf-arm.
De Seamaster wederom kwam naar uw redding in de wereld zal niet Ample zijn (1999) toen Bond (Brosnan) het horloge aan het licht van de binnen van de opgeblazen zeepbel ski-jack, hoewel hij en Elektra belandde gevangen in loondienst lawine. De replica horloge komt ook in bezighouden met later op, wanneer, gevangen in een inspectieput in een nucleaire bunker, Bond vuurt de Piton draad tot vijftig tenen gebruik te maken van de miniatuurstad grijphaak springen. hotels met de veertigste verjaardag van James Bond in 2002 en in samenwerking met de release van Die Nog een Werkdag, Omega onthulde een herdenkingsmunt editie van de Seamaster Specialist aangetrokken door Brosnan uit de film, die een blauwe wijzerplaat samen met de includes 007 merk ingeschreven in heel het zo goed als machinaal aan de achterkant van de kast. De band ook ervaren 007 ingeschreven op de gesp.
Craig komt
Bond ging opnieuw om basisprincipes in 2006 ooit de meest huidige 007, Daniel Craig, trok de gadgetless Omega Seamaster in On line casino Royale, het krijgen van zijn grafische van onder fictieve super-spion aan ten minste één van de discreet raffinement.
Craig droeg de Seamaster Aarde Oceaan vanaf de 1e deel op de film, en later trok de Seamaster Skilled 300M. Met betrekking tot de lancering van de film, Omega produceerde een 007-special in de Expert 300M, presentatie van de 007-gun symbool over de volgende hand evenals geweer monster over de wijzerplaat, het symbool van het pistool-barrel volgorde van de Bond-films.
Omega introduceerde een 2 James Bond limited edition te kijken later in 2006. Gemaakt in een zeer beperkt aantal van vijf, 007 onderdelen, de Seamaster Planet Ocean model is analoog aan wat Craig draagt ​​die eerder op, terwijl in de film; Toch, het heeft een beetje oranje gekleurde 007-logo in de tweede hand, een gegraveerde caseback betekent de Bond koppeling, en een gegraveerde 007 over de sluiting.
In de nieuwste Bond-film, Quantum of Solace (2008), Craig sportactiviteiten de 45mm variant van de Omega Seamaster Earth Ocean met een zwarte wijzerplaat en stalen armband. Een verdere minimale versie werd gelanceerd om uw gemeenschap, met de geblokte PPK grip ontmoeting tijdens het gebruik van de Quantum of Solace embleem over. Belgique Om vijftig jaar van James Bond-films dit jaar, Omega is het vrijgeven van een unieke versie van de gemeenschappelijke Seamaster Diver 300M James Bond te kijken, samen met de Skyfall debuut. Bovendien, Omega heeft ook een unieke Seamaster World Ocean 600M Skyfall Minimal Edition genieten.
De Seamaster Diver
Opgericht in twee metingen, éénenveertig mm en 36.twenty vijf mm, de James Bond 007 vijftigste verjaardag Collector"s Piece is vervaardigd uit verchroomd metaal en functies keramische bezel ringen met duiken schalen in mat chroom nitride samen met de selectie van 50 in het roze als een herinnering dat het horloge is het vieren van een exclusieve jubileum.
Aangeboden over een typisch geborsteld en gepolijst-Omega gepatenteerde schroef-en-pin roestvrij stalen armband, het horloge is voorzien van een gelakte zwarte wijzerplaat met 007 monogram. De eenenveertig mm versie heeft 11 benut indexen; de 36.twenty vijf mm replica horloge heeft tien met een diamant index op de 7:00 situatie een herinnering dat deze replica horloge is gemaakt om de film record van middel 007. De indexen eren zijn bekleed met witte Superluminova met behulp van een blauwe emissie , waardoor het verlichten van studeren in alle lichte omstandigheden. Er bestaat een datumvenster op 3:00.
Elke versies worden aangedreven door COSC gecertificeerde kaliber 2507 automatische beweging Omega voorzien samen met de Co-Axial echappement. schroef-in het geval van het horloge terug is gestempeld met een pistool-barrel design en stijl en er is een geweldig kogel decoratie preset over de rotor die zal worden gezien door middel van een centrale saffier kristal. Ondernemingen De horloge bevat ook tal van hoogontwikkelde functies die moeten aantrekkingskracht met name voor duikers, met inbegrip van een unidirectionele draaibare ring, helium uitlaatklep en h2o weerstand tot 300 meter.
De 41mm-versie wordt momenteel gemaakt in de limited edition van elf, 007 items hoewel het 36.25mm product is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 3007 punten.
stuks De nieuwe collector"s belandde onthuld op een unieke start partij dit vorige februari. Omega-president Stephen Urquhart plus het merk vice-voorzitter en hoofd van productverbetering, Jean-Claude Monachon vintage Rolex Daytona , liet de 2 herdenkingsmunt replica horloges bij nieuwe boetiek van Omega in het Londense Stratford Westfield winkelcentrum.
Skyfall Minimal Edition
De Seamaster Earth Ocean 600M Skyfall Restricted Edition is een tweeënveertig mm metaal product staal omstandigheid met een gepatenteerd schroef-en-pin armband wiens duikers "slotje is gegraveerd met 007. De draaiende duiken bezel onderscheiden door zijn matte zwarte keramische ring met behulp van een chroom nitride duiken schaal. Ondernemingen De gebruikte indexen binnen de zwarte wijzerplaat zijn bekleed met wit Super-LumiNova uitzenden van een blauw zacht als zijn de gepolijste, gefacetteerde rhodium-plated handen. Maar hier vermeld het moment dat de hand zendt een milieuvriendelijke licht, net als de stip over de duik bezel. Dit element kan het eenvoudiger voor duikers om bijhouden van hun tijd in een kijkje te houden te maken. Bij de 7:00 houding is eigenlijk een 007-logo.
Dit ontwerp wordt uitgevoerd via de firma"s eigen nieuwe Co-Axial kaliber 8507, tijdens het gebruik van de rotor in zwart gelakt graveren. De beweging is zichtbaar via saffier kristal in de geborstelde schroef-in caseback. Samen met Co-Axial technologie, is de replica horloge uitgerust met een Si14 silicium harmonie lente. Omega kon vijf, 007 onderdelen te maken.
Voor het evenement
Op februari feest was Lindy Hemming, de Oscar-winnende kostuum ontwerper die in eerste instantie de Omega Seamaster geselecteerd als 007"s replica horloge in Goldeneye. Ik had er vertrouwen in dat Commander Bond, een Naval persoon, een duiker, in aanvulling op een discrete gentleman in het milieu zou dit replica horloge te dragen in plaats van een enkele iedereen verwachtte dat ik gebruik van rolex foto"s horloges , zei ze. Ik zou ook erkend tijdgenoten toen ik in mijn twintiger jaren, die uiteindelijk leger en marine, en een aantal die op het gebied van elektriciteit en elektrische energie, die allen zwoeren hun Omegas gewerkt.
Vijftig een lange tijd een keer de voorkeur spion van de wereld geproduceerd zijn debuut in Dr. No en nu met de 23 film, terwijl in de geschiedenis van de franchise ingesteld op later dit jaar debuteren, Omega uitoefent om Bond te vergezellen op zijn exotische avonturen.
replica vintage Omega Seamaster chronograaf horloges
replica vintage Omega Seamaster horloge
replica horloges knockoffs
replica horloges luxe
replica horloges uk omega
replica horloges vintage
replica websites voor horloges
replica wempe rolex
Rolex GMT horloge
Rolex GMT horloges